Cestovné náhrady pri zahraničných pracovných cestách - Dobšovič, Dušan
Zamestnancovi vyslanému na zahraničnú pracovnú cestu patria tieto náhrady: náhrada preukázaných cestovných výdavkov, výdavkov na ubytovanie, náhrada potrebných vedľajších výdavkov, poistenie liečebných nákladov v zahraničí, povinné alebo odporúčané očkovanie, náhrada za cesty nanávštevu rodiny, stravné. Vreckové.