Úspory v kuchyni - Lisá, Lea
Cena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín.