Možnosti vzdelávania v pracovnom pomere - Hrtánek, Ladislav
Pracovné právo v prípade vzdelávania. Prípady zvyšovania kvalifikácie. Prípady získavania, nadobúdania a prehlbovania kvalifikácie. Zvyšovanie kvalifikácie a Zákonník práce.