Entrepreneurial motives as a differentiating factor in innovativeness - Kozubíková, Ludmila
Vzťah medzi podnikateľskými motívmi a inovatívnosťou v sektore malých a stredných podnikov v Českej republike podľa prieskumu z roku 2015. Motivácia peniazmi verzus motivácia poslaním, misiou.