Nemecký Industrie 4.0 inšpiruje vyspelý svet - Jurina, Ľubomír
Konkrétna predstava nového konceptu prezentovaná na veľtrhu v Hannoveri (2013). Vrátiť priemyselnú výrobu do Európy. Technologickí lídri Industrie 4.0. Inteligentné fabriky. Udržať tempo so zmenami, ktoré prináša Priemysel 4.0 je pre Slovensko otázkou prežitia.