Verejné obstarávanie od 1.6.2017 - Trizuliak, Tibor
Zákon o verejnom obstarávaní nadobudol účinnosť 18.4.2016. Odvtedy prešiel 3 novelami. Článok sa zaoberá ostatnou novelou zákona č. 93/2017 Z.z., ktorá nadobudla platnosť 1.6.2017. Pojmy používané zákonom o VO. Príprava, priebeh, výsledky procesu VO.