Intellectual property protection and Olympic games - Klimko, Patrik
Významné obchodné aktivity športu. Komerčné aktivity Medzinárodného olympijského výboru. Príjmy OH. Práva duševného vlastníctva, ochrana olympijského duševného vlastníctva. Olympijský symbol, logo.