Právne aspekty vyhýbania sa daňovej povinnosti - Prievozníková, Karin
Boj proti daňovým únikom a agresívnemu daňovému plánovaniu nielen európskou ale aj globálnou prioritou. Balík opatrení daňovej transparentnosti v rámci EÚ. Pravidlá proti praktikám vyhýbania sa daňovým povinnostiam, ktoré majú vplyv na fungovanie vnútorného trhu.