Myšlienkové mapy vo vzdelávaní - Kultan, Jaroslav, 1960-
Činnosť mozgu a myšlienkové mapy. Myšlienkové mapy a proces učenia sa. Myšlienkové mapy – základ elektronického vzdelávania. Tvorba myšlienkovej mapy. Programové prostriedky na tvorbu myšlienkovej mapy.