Odporúčania pre vizuálny dizajn e-learningových kurzov - Jurík, Pavol, 1987-
Odporúčania pre skvalitňovanie vizuálneho dizajnu v e-learningu. Prispôsobivý dizajn. Dostatočné využitie obrázkov, animácií a videí. Rolovanie namiesto klikania. Voľba vhodného fontu a zabezpečenie čitateľnosti písma. Voľba správnych farieb. Sumarizácia číselných údajov prostredníctvom grafov a tabuliek.