Možnosti Skype for business pri dištančnom vzdelávaní - Schmidt, Peter, 1968-
Charakteristika základných pojmov: videofónny prenos, videokonferencia, webkonferencia, webinár. Využitie webinárov a videokonferencií v rôznych odvetviach. Externá forma štúdia. Využitie produktu Skype for business.