Interdependencies between Immigration and Selected Economic Indicators in Germany (with Emphasis on Turkish Immigration) - Zorkóciová, Otília, 1954-
Problematika prisťahovalectva do európskych krajín, história tureckej migrácie do Nemecka. Závislosť medzi imigráciou na jednej strane a HDP, mierou nezamestnanosti a priemernou ročnou mzdou v Nemecku na strane druhej. Dopady imigrácie na nemeckú ekonomiku. Pozitívne vplyvy podnikateľských aktivít prisťahovalcov v Nemecku.