Zmeny v paušálnych výdavkoch pre samostatne zárobkovo činné osoby od roku 2017 a ich vplyv na dane a odvody - Seneši, Norbert
Zmeny, ktoré nastali v uplatňovaní paušálnych výdavkov od roku 2017 a ich prejavenie sa v platení dane z príjmov, zdravotného poistenia a sociálneho poistenia. Praktické príklady.