Vieme liečiť naše deti na svetovej úrovni - Obradovič, Filip
Rozhovor s prednostkou detskej onkologickej kliniky v Bratislave o skúsenostiach v USA a vo Viedni, o výskume v danej oblasti, o klinických štúdiách v liečbe detského onkologického ochorenia, o úzkej spolupráci s Nemeckom, o vysokej úrovni a o dobrých výsledkoch liečenia na Slovensku.