Transfer technológií sa začína v kaviarni - Jesný, Martin
Rozhovor s Petrou Lipnickou, predsedníčkou Predstavenstva Neulogy a predsedníčkou Správnej rady Slovenskej organizácie pre výskumné a vývojové aktivity. Financovanie výskumu na Slovensku. Prečo sa slovenské univerzity nevenujú výskum vo väčšej miere. Prostredie, v ktorom sa vedci a firmy môžu stretávať. Centrum excelentnosti pre aplikáciu pokročilých materiálov na Slovensku.