Potenciál využiteľnosti bioodpadu zo spracovania niektorých poľnohospodárskych produktov na kŕmenie úžitkových zvierat - Mellen, Martin
Významné zložky biodpadov z priemyselného spracovania poľnohospodárskych produktov využiteľné ako súčasť krmív úžitkových zvierat.