Vstup do problematiky technologickej podpory a patentovania v rozvíjajúcich sa krajinách EÚ - Jemala, Marek
Vybrané problémovo-metodické aspekty podpory technologických inovácií v rozvíjajúcich sa krajinách EÚ. Najviac patentované technológie v rozvíjajúcich sa krajinách EÚ. Najúspešnejšie rozvíjajúce sa krajiny EÚ na základe vydaných technologických patentov.