O firmu sa treba vedieť podeliť - Haluza, Ivan
Úspechy rodinnej firmy Idona v Bánovciach nad Bebravou. Začiatky firmy ešte za bývalého socialistického režimu. Výroba nábytku na mieru pre kancelárie, banky, hotely aj v zahraničí. Modernizácia výroby. Podpora z eurofondov. Manažment firmy. Zabezpečenie nových zamestnancov aj v rámci duálneho vzdelávania.