Ako je to s 20-miliónovou pokutou pri ochrane osobných údajov - Petková, Zuzana
Nová smernica Európskej komisie na ochranu osobných údajov. Prípad Španiela M. Gonzálesa, ktorý sa sťažoval španielskej agentúre na ochranu osobných údajov a žiadal zmazanie osobných údajov vo vyhľadávači Google Spain. Právo byť zabudnutý. Od budúceho roka jednotná ochrana osobných údajov vrámci EÚ. Pokuta až 20 miliónov eur.