Do the selected characteristics of public tenders affect the likelihood of filing petitions with the regulators of public tenders? - Plaček, Michal
Ekonometrická analýza vplyvu vybraných charakteristík verejných zákaziek na rozhodovanie uchádzačov o podaní návrhu na začatie konania o preskúmaní jednania obstarávateľa. Hodnotenie kritérií transparentnosti verejných zákaziek.