Sovereign bond spreads in the EMU peripheral countries. The role of the outright monetary transactions - Grabowski, Wojciech
Skúmanie dlhopisov v daných krajinách v rokoch 2005-2015. Vplyv zavedenia vonkajších menových transakcií v roku 2012 na vývoj makroekonomických činiteľov v týchto krajinách.