Kto zarobí na novinkách - Kantorík, Juraj
Inovatívne firmy na Slovensku. Automobilový priemysel, rozvoj elektromobility. Robotika ako ďalší z trendov, ktorý ovplyvňuje automobilový priemysel. Nové materiály, plasty v automobilovom priemysle.