Tvorba propagačních materiálů v cestovních kancelářích se zaměřením na moderní nástroje marketingové komunikace - Malačka, Lena
Moderné nástroje marketingovej komunikácie v cestovných kancelárách. Spôsoby akými je tvorený propagačný materiál.