Inovácie vo firmách dostanú domáci aj európsky stimul - Marianyi, Peter
Na priemyselný výskum a experimentálny vývoj by malo pritiecť vyše 200 miliónov eur z eurofondov. O nenávratný finančný príspevok môžu požiadať všetky typy firiem, veľké spoločnosti však musia do inovačných aktivít zapojiť aj malé a stredné podniky. Firmy by malo motivovať aj zvýšenie daňového superodpočtu nákladov na vývoj na hranicu 100 percent.