Does trade openness matter for economic growth in the CEE countries? - Iyke, Bernard Njindan
Analýza hypotézy, či má obchodná otvorenosť rozhodujúci vplyv na ekonomicky rast krajín strednej a východnej Európy. Skúmanie 17 krajín z regiónu.