New resonance approach to competitiveness interventions in lagging regions: the case of Ukraine before the armed conflict - Guliak, Roman
Predstavenie základného konceptu rezonančného prístupu. Predbežná a čiastočná analýza regionálnej konkurencieschopnosti prostredníctvom tohoto koceptu. Použitie Hellwigovho indexu a dátovej analýzy. Rôzne aspekty regionálnej konkurencieschopnosti.