Institutional transformation of Ukraine's agricultural sector - Zinchuk, Tetiana
Komplexná analýza štádií vývoja ukrajinského poľnohospodárstva v dobe nezávislosti. Zmeny v oblasti súkromného vlastníctva, štátnych regulácií, cien, ľudského kapitálu a konkurencieschopnosti.