Export margins, price and quantity of Belarus's export growth - Otamurodov, Shavkat
Skúmanie príčin rastu exportu v Bielorusku. Delenie exportu na extenzívne a intenzívne marže. Určenie vývozné rozpätia pre medziprodukty a hotové výrobky. Použitie metódy rozloženia exportného rastu.