European railway reforms and efficiency: review of evidence in the literature - Fitzová, Hana
Európske reformy železníc zamerané na zvýšenie konkurencieschopnosti a efektívnosti v odvetví. Empirická štúdia, aký skutočný vplyv mali tieto reformy na odvetvie. Pomenovanie faktorov, ktoré komplikovali účinky zmien.