<The> Effect of depreciation of the exchange rate on the trade balance of Albania - Kurtović, Safet
Charakteristika albánskej ekonomiky. Skúmanie skutočného efektu znehodnotenia meny na obchodnú bilanciu Albánska s použitím dát z rokov 1994-2015.