Forms of providing and financing long-term care in OECD countries - Halásková, Renáta
Zhodnotenie foriem a financovania dlhodobej zdravotnej starostlivosti a sociálnych služieb vo vybraných krajinách OECD. Použitie analytických metód ako sú analýza hlavných komponentov a TwoStep analýza vo vybraných kritériach.