Part-time employment and business cycle in central and eastern Europe - Fialová, Kamila
Vývoj zamestnávania na čiastočný úväzok v danej oblasti a porovnanie so západnou Európou. Skúmanie úlohy obchodného cyklu a jeho účinkov na zamestnanie na polovičný úväzok v krajinách od roku 2001.