Mýty inteligentný priemysel nezastavia - Miháliková, Veronika
Skúsenosti manažérov ukazujú, že čas oboznamovať sa s novým digitálnym prístupom k riadeniu a optimalizácuii výroby už nastal. Čo všetko je Industry 4.0, kto ho dodá, kde nájsť zamestnancov 4.0. Najčastejšie mýty o Industry 4.0.