Prečo boj proti daňovým únikom vyzerá len naoko - Petková, Zuzana
Daňové kauzy ukazujú, že daňový systém na Slovensku nie je efektívny. Pohľad na vývoj efektívnej sadzby DPH. Úniky z dane pridanej hodnoty.