Jak podpořit sdílení znalostí v organizaci
Stručné informácie z výskumu o znalostiach zamestnancov, ich zdieľaní a ovplyvňovaní. Meranie úrovne zdieľania znalostí v organizácii a dopad zdieľania na výkonnosť organizácie.