<The> Visit fees and its influence on overall health expenditures – the case of the Czech republic - Clark, J. Stephen
Snaha o vyvinutie modelu dopytu po zdravotníckych službách, ktorý by vysvetľoval prečo sa dopyt a tým aj náklady na zdravotnú starostlivosť paradoxne zvyšujú zavedením poplatkov. Výskum na základe verejne dostupných údajov Českej republike.