Is consumer confidence index a suitable predictor of future economic growth? An evidence from the USA - Mazurek, Jiří
Skúmanie štatistického vzťahu medzi indexom spotrebiteľskej dôvery a reálnym rastom hrubého domáceho produktu v USA v rokoch 1960-2015 s cieľom zistiť, či daný index spoľahlivo predpovedá ekonomický rast alebo recesiu. Výskum krátkodobých recesií v USA.