Linkages between personality and knowledge sharing behavior in workplace: mediating role of affective states - Anwar, Ch. Mahmood
Dôležitosť vedomostného kapitálu (človeka) a jeho emócií pre dosiahnutie udržateľnej konkurenčnej výhody. Vytvorenie prostredia na zdieľanie znalostí. Vzťah medzi osobnosťou, emóciami a správaním zdieľaním vedomostí ako predmet záujmu. Rozšírenie vedomostí o osobnosti, zdieľaní vedomostí a afektívnych psychologických dimenzií na pracovisku. Účelom je prispieť k teórii a empiricky otestovať vzťah medzi správaním osobnosti a zdieľaním znalostí.