Public spending and economic growth: an empirical analysis of developed countries - Acikoz, Bernur
Vplyv verejných výdavkov na hospodársky rast a analýza zdrojov hospodárskeho rastu v rozvinutých krajinách od 90. rokov. Otázky vplyvu verejných výdavkov na hospodársky rast založený na výrobnej funkcii Cobb-Douglas s dvoma ekonometrickými modelmi s automatickým rozloženým poklesom (ARDL) a dynamickým fixným efektom (DFE) pre 21 vyspelých krajín (krajiny OECD s vysokými príjmami) za obdobie 1990 - 2013.