Zlatá horúčka kryptomien. Už to nie je len bitcoin. - Lehuta, Michal
Rýchly rast hodnoty a počtu virtuálnych mien ako Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash a Monero v bankovníctve. Virtuálne meny budú okrem funkcie sprostredkovateľa transakcií ponúkať aj rizikové investičné príležitosti. Výhody a nevýhody alternatívnych platidiel.