Ľudia budú pre retail dôležitejší ako prevratné technológie - Legéň, Marek
Technológie v súčasnosti formujú moderný maloobchod. Jedným z trendov obchodníkov je ústup hypermarketov a návrat k ľuďom, k čomu budú prispievať moderné technológie. Nastupujúcu generáciu osloví dostupnosť, jednoduchosť a pohodlie pri nákupe.