Identification of the barriers to business in Slovakia - Strenitzerová, Mariana
Bariéry ako problémy, s ktorými sa každá spoločnosť stretáva. Identifikovanie hlavných prekážok vo vybranom priemysle v slovenskom podnikateľskom prostredí. Primárny výskum založený na metódach dotazovania, analýzy, porovnávania a výberu. Dotazník z hľadiska reklamných agentúr pôsobiacich v Žilinskom regióne. Respondenti rozdelený do troch skupín, podľa miery vplyvu bariér. Podľa respondentov môžeme vyvodiť záver, že hlavnou prekážkou podnikania je práca orgánov verejnej správy.