Forms of citizens' communication with the public administration institutions - Štofková, Jana
Globalizácia a technologický rozvoj spôsobujúce zmeny, nútiace podniky aj vládu reagovať. Vývoj informačných a komunikačných technológií meniaci spôsob, akým ľudia získavajú informácie, komunikujú, pracujú. Revolúcia internetu otvárajúca nové príležitosti pre všetky hospodárske subjekty. Vláda, ktorá chce uspokojiť meniaci sa dopyt a potreby občanov, musí byť flexibilná a prispôsobiť sa tomuto pokroku, čo vedie k elektronickej verejnej správe. Spôsoby komunikácie medzi občanmi a inštitúciami verejnej správy a hodnotenie ich spokojnosti s poskytovanými službami elektronickej verejnej správy.