Desiatky firiem čaká energetický audit - Harčárik, Marián
Platnosť prvého auditu sa končí. Náhradou za energetický audit je systém energetického manažérstva podľa medzinárodnej normy ISO 50001. Audit systému energetického manažérstva ISO 50001 krok za krokom.