Zainteresované strany a ich zapojenie do procesu zavedenia spoločenskej zodpovednosti v organizáciách - Bogdanovská, Gabriela
Identifikácia a určenie kľúčových stakeholderov. Rozdelenie stakeholderov podľa činnosti organizácie a podľa oblasti záujmu. Úroveň vplyvu na organizáciu. Identifikácia záujmov a očakávaní stakeholderov. Zapojenie stakeholderov do aktívnej spoločenskej zodpovednosti.