Srovnání uvěrových porfolií zemí EU - Česko patří na evropskou špici
Pohľad na porovnanie úverových portfólií krajín EÚ, prvenstvo získala Česká republika. V roku 2017 vychádzajú nové odporúčania a opatrenia pre poskytovanie hypoték.