OBSE jako normotvorný aktér v regionálním řízení bezpečnosti – přístup k analýze - Lehmannová, Zuzana
OBSE ako normotvorný aktér. Systémové chápanie globalizácie a globálneho riadenia. Chápanie bezpečnosti. Analýza OBSE.