Importance of Students' Feedback for the Effectiveness of Business English Courses - Pašková, Hana
Analýza spätnej väzby od študentov a jej prínos pre zvýšenie efektívnosti vyučovania odborného anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave.