Predaj finančných produktov sa zmení - Škriniar, Pavel, 1979-
Používanie internetu pri uzatváraní poistných zmlúv šitých na mieru. Internet uľahčí prácu, no má svoje špecifiká, preto je dôležité stretnúť správneho predajcu.