Securitization Theory of the Copenhagen School from the Perspective of Discourse Analysis and Political Linguistics - Dulebová, Irina
Základné pojmy teórie sekuritizácie. Potenciálne hrozby verejnej bezpečnosti. Ohrozené entity (referenčné subjekty). Sekuritizácia z pohľadu diskurznej analýzy. Sekuritizácia, ako potenciálny predmet výskumu politickej lingvistiky. Súčasný prístup k výskumu problematiky.